Byggeblogg

Her kan du følge byggeprosessen på Tvidøblane!

16.10.2023

Siste byggetrinn ferdigstilt

Endelig er siste byggetrinn av Tvidøblane ferdigstilt. Det er utrolig gøy å se helheten av prosjektet nå som beboere har flyttet inn og det er liv i leilighetene. Vi har fremdeles flotte leiligheter igjen – så ta kontakt for en hyggelig visning.

Se alle bildene
08.09.2023

Solskinn i september

Vi beveger oss mot høsten, men sola skinner allikevel på Tvidøblane. Det jobbes på spreng for å ferdigstille Tvidøblane 6 / Bygg A og de siste detaljene på fellesarealene settes på plass.

Se alle bildene
17.08.2023

Stor fremgang!

Halvveis gjennom august – og Tvidøblane nærmer seg ferdigstilt. Nå er det kun Tvidøblane 6 / Bygg A som står igjen med stillaser rundt bygget. Nye beboere har allerede kommet seg til rette i sine nye leiligheter og nyter sol og lune kroker – et hakk over.

Se alle bildene
12.06.2023

Sola skinner på Tvidøblane!

Sommeren er i full sving og Tvidøblane bader i solen. Innflytting for bygg B og C nærmer seg med stormskritt og det er ikke lenge til nye beboere kan nyte morgenkaffen på sin egen solfylte balkong.

Se alle bildene
03.05.2023

Stillasene fjernes!

Det er enorm fremgang på tomta til Tvidøblane. Her begynner vi allerede å fjerne stillasene på bygg B og C og bygg A vil følge etter. Ta en kikk på bildene og se hvor fint dette har blitt!

Se alle bildene
19.04.2023

Det er vår i lufta

Varmere dager ligger i vente, og på Tvidøblane jobbes det på spreng for å få ferdigstilt byggene så fort som mulig. Første og andre byggetrinn er snart dekket av kledning og vi gleder oss til å fjerne stillasene slik at byggene virkelig kan skinne i sola.

Se alle bildene
15.03.2023

Sola skinner på Tvidøblane

Tvidøblane begynner virkelig å ta form. Tredje byggetrinn får tette vegger og kledningen på første og andre byggetrinn begynner allerede å komme på plass. Bli med på visning og opplev de fantastiske leilighetene – et hakk over.

Se alle bildene
14.02.2023

Fantastisk fremdrift!

Sola skinner på Tvidøblane, og nå merker vi store endringer fra uke til uke. Om ikke lenge vil vi kunne se trinn 1 og 2 uten stillaser – og da gleder vi oss enda mer til å vise frem hvor fint utsyn disse leilighetene har.

Se alle bildene
20.01.2023

Godt nyttår!

2023 starter med enda mer fremgang på byggeplassen til Tvidøblane. Nå kan vi virkelig vise frem både den fantastiske utsikten og de lune krokene Tvidøblane har å tilby.

Se alle bildene
12.12.2022

Kulda setter inn

Desember måned er i full sving og vi befinner oss på en snødekt byggeplass. Både bygg B og C begynner virkelig å ta form, med bygg A ikke langt bak. Snart kan vi ta med interessenter inn i byggene slik at alle kan oppleve utsikten – et hakk over.

Se alle bildene
01.11.2022

Byggingen fortsetter!

Mørke dager og tunge regnbyger er et tegn på at november har kommet for å bli. Fremdeles har vi stor fremgang på byggeplassen og byggene begynner virkerlig å ta form. Vi gleder oss til fortsettelsen og ser frem til å vise nye interessenter rundt på tomta.

Se alle bildene
01.10.2022

Her skjer det mye!

Med oktober måned følger det med kaldere luft og hyppigere regn, men dette stopper ikke oss! Det er god aktivitet på tomta, og mye er allerede på plass på Tvidøblane.

Se alle bildene